Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στο The Vintage Bar

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το The Vintage Bar marketplace ως νέο συνεργάτη της μεγάλης οικογένειας Koongo. Το The Vintage Bar είναι μια πλατφόρμα με γνώμονα την κοινότητα που συνδέει αγοραστές και πωλητές premium και πολυτελούς μεταχειρισμένης μόδας από όλο τον κόσμο.

Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι μας λέει το The Vintage Bar για την κοινότητα και τον επιχειρηματικό του τομέα.

Ποιος είναι το The Vintage Bar;

Το Vintage Bar είναι μια κοινοτική αγορά που βασίζεται στην αγορά, την πώληση και την παροχή έμπνευσης. Συνδέουμε αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο, καθώς εκπροσωπούμε τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς πωλητές στην ολοένα αυξανόμενη κοινότητα των τοπικών και διεθνών αγοραστών μας.

Έχουμε μια μεγάλη κοινότητα πιστών μελών και καθημερινά ανεβαίνουν πάνω από 1.000 αντικείμενα.

Γιατί δημιουργήσαμε την TVB;

Το The Vintage Bar έχει ως αποστολή να δείξει ότι η μεταχειρισμένη μόδα μπορεί να είναι εξίσου ωραία και συναρπαστική με την καινούργια μόδα.

Θέλουμε να γίνουμε ένα κοινωνικό στέκι όπου τα μέλη της κοινότητας συναντιούνται με ομοϊδεάτες που μοιράζονται το πάθος τους για τη βιομηχανία της μόδας, καθώς τους προσκαλούμε να συμμετέχουν στη μόδα με έναν πιο βιώσιμο και κυκλικό τρόπο.

Τι μας διαφοροποιεί;

Το Vintage Bar ξεχωρίζει από τους άλλους μεταπωλητές, καθώς έχουμε το μεγαλύτερο κοινό στο Instagram. Το Vintage Bar επικεντρωνόταν πάντα στην οπτική και θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο με έμφαση στην έμπνευση, καθώς και στην αγορά και την πώληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζουμε τόσο πολύ στην οπτική μας ταυτότητα στο Instagram και στην πλατφόρμα μας – θέλουμε η μεταχειρισμένη μόδα να είναι εξίσου αποκλειστική και πολυτελής όσο και η απευθείας από ένα κατάστημα.

Έχουμε επίσης τον ιστότοπό μας The Archive όπου έχουμε άρθρα σχετικά με τάσεις, μάρκες, συνεντεύξεις με influencers και άλλους ανθρώπους που εμπνέουν, καθώς και άλλα σχετικά θέματα.

Ποιοι είναι οι πελάτες μας (μέλη);

Τα μέλη της κοινότητάς μας αποτελούνται ως επί το πλείστον από γυναίκες/κορίτσια της χιλιετίας και της γενιάς Z, που τους αρέσει η μόδα αλλά αγαπούν τις καλές προσφορές.

Τα μέλη μας ενδιαφέρονται πολύ για τη βιώσιμη και κυκλική πτυχή των μεταχειρισμένων αγορών, γι’ αυτό και τους αρέσει να αγοράζουν και να πωλούν στην πλατφόρμα μας. Προέρχονται από όλο τον κόσμο, αλλά έχουν ως επί το πλείστον την έδρα τους σε μεγαλύτερες πόλεις.

Τα μέλη της κοινότητάς μας έχουν επίσης ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι πουλάμε;

Στο The Vintage Bar, μπορείτε να βρείτε premium και πολυτελή είδη μόδας, όπως ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες, αξεσουάρ μαλλιών και πολλά άλλα.

Τα αντικείμενα που πωλούνται στο The Vintage Bar πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση – έχουμε τέσσερις διαφορετικές συνθήκες προϊόντος, στις οποίες εμπίπτουν όλα τα αντικείμενα. Νέο με ετικέτες, άριστο, καλό αλλά χρησιμοποιημένο και φορεμένο με αγάπη.

Πού αποστέλλουμε;

Αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο με μόνη εξαίρεση τη Ρωσία.

Οφέλη από την πώληση στην TVB

Το Vintage Bar εκπροσωπεί τόσο τοπικά καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών όσο και επαγγελματίες μεταπωλητές, οι οποίοι παρουσιάζονται στην κοινότητα των αγοραστών μας μέσω της πλατφόρμας και του ιστότοπου, αλλά και στο Instagram. Αυτό παρέχει στους επαγγελματίες πωλητές τα οφέλη του μάρκετινγκ και του εκπληκτικού branding που προσφέρει το The Vintage Bar.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πώληση

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πουλάτε στην πλατφόρμα μας είναι η τιμή. Έχουμε μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα στην πλατφόρμα μας, οπότε κάθε φορά που ανεβαίνει ένα αντικείμενο με καλή τιμή, φεύγει.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε για να αυξήσετε τις πωλήσεις είναι να ανεβάζετε καλές φωτογραφίες και περιγραφές. Περιλάβετε το μέγεθος και το χρώμα και ανεβάστε φωτογραφίες με όλα τα σημάδια χρήσης. Αυτό βοηθάει την κοινότητά μας και δημιουργεί εμπιστοσύνη, η οποία θα κάνει τα αντικείμενά σας να πουληθούν πιο γρήγορα.

Τα πιστά μέλη μας βρίσκονται κυρίως στη Βόρεια Ευρώπη, αλλά κάθε μήνα αποστέλλουμε σε 40+ αγορές – η πώληση μέσω του The Vintage Bar θα σας συνδέσει με την κοινότητά μας σε όλο τον κόσμο.

Χρεώνουμε αμοιβή προμήθειας.

Τι μπορώ να πουλήσω στην TVB;

Ως επαγγελματίας πωλητής, είστε σε θέση να πουλάτε όλα τα είδη μόδας που εμπίπτουν στην περιγραφή premium και luxury, καθώς και να ανταποκρίνεται σε μία από τις τέσσερις περιγραφές προϊόντων που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Συνεργασία TVB και Koongo

Η αγορά Vintage Bar είναι τώρα διαθέσιμη στο Koongo. Μπορείτε να συνδέσετε το κατάστημά σας με το Koongo και να ανεβάσετε εύκολα τα προϊόντα σας στην αγορά The Vintage Bar. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Koongo και The Vintage Bar είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Το Koongo προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Επομένως, γιατί να μην δοκιμάσετε το The Vintage Bar για να δείτε πώς πωλούνται τα προϊόντα σας σε αυτή τη συγκεκριμένη αγορά.

Διαχείριση παραγγελιών TVB

Συνδέστε απρόσκοπτα το κατάστημά σας με το Koongo, ανεβάστε τα προϊόντα σας στην αγορά The Vintage Bar και αφήστε το Koongo να χειριστεί αυτόματα τις παραγγελίες σας. Το Vintage Bar μπορεί να επεκτείνει την εμβέλειά σας σε ένα ευρύτερο κοινό από λάτρεις της μόδας και να ενισχύσει το δυναμικό των πωλήσεών σας χωρίς να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σας.

Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες συγχρονισμού παραγγελιών του Koongo, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για τη διαχείριση των κωδικών παρακολούθησης παραγγελιών. Και έτσι, να διατηρείτε ακριβή επίπεδα αποθεμάτων σε όλες τις πλατφόρμες. Απολαύστε την ευκολία της απρόσκοπτης επεξεργασίας παραγγελιών και μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για ασυμφωνίες ή ελλείψεις ενημερώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο συγχρονισμού της παραγγελίας του Vintage Bar.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Koongo στο support@koongo.com για περισσότερες πληροφορίες.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες