Menu

Blog

Εισαγωγή συγχρονισμού παραγγελιών για την αγορά The Vintage Bar

Όπως ίσως γνωρίζετε, το The Vintage Bar είναι μια απίστευτη πλατφόρμα με βάση την κοινότητα που συνδέει αγοραστές και πωλητές premium και πολυτελούς μεταχειρισμένης μόδας παγκοσμίως. Τώρα, η πλήρης ενσωμάτωση είναι διαθέσιμη στο Koongo!

Συνδέστε απρόσκοπτα το κατάστημά σας με το Koongo, ανεβάστε τα προϊόντα σας σε αυτή την αγορά και αφήστε το Koongo να διαχειρίζεται αυτόματα τις παραγγελίες σας. Το Vintage Bar μπορεί να επεκτείνει την εμβέλειά σας σε ένα ευρύτερο κοινό από λάτρεις της μόδας και να ενισχύσει το δυναμικό των πωλήσεών σας χωρίς να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σας.

Ελέγξτε πώς να πουλήσετε στην αγορά The Vintage Bar.

Η διαχείριση παραγγελιών του Vintage Bar

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα υπηρεσία συγχρονισμού παραγγελιών. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον εξορθολογισμό των εργασιών παραγγελίας σας. Πείτε αντίο στους πονοκεφάλους της χειροκίνητης διαχείρισης παραγγελιών! Τώρα, με το Koongo, όλες οι λεπτομέρειες των παραγγελιών σας μπορούν να συγχρονιστούν με το κατάστημά σας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασιών.

Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες συγχρονισμού παραγγελιών του Koongo, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για τη διαχείριση των κωδικών παρακολούθησης παραγγελιών. Και έτσι, να διατηρείτε ακριβή επίπεδα αποθεμάτων σε όλες τις πλατφόρμες. Απολαύστε την ευκολία της απρόσκοπτης επεξεργασίας παραγγελιών και μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για ασυμφωνίες ή ελλείψεις ενημερώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο συγχρονισμού της παραγγελίας TVB. Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε στο support@koongo.com. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας με την αγορά The Vintage Bar και την Koongo θα είναι εξαιρετική.

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Koongo;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες