Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στο Beslist

Γιατί να πουλήσετε στο Beslist; Η Beslist είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών που λειτουργεί κυρίως στις Κάτω Χώρες, όπου ιδρύθηκε το 2005. Αρχικά, ο στόχος του ήταν να συγκρίνει όλα τα προϊόντα που θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο με βάση τις τιμές τους. Ωστόσο, οι στρατηγικές της αγοράς άλλαξαν επειδή οι τιμές των προϊόντων έγιναν πολύ παρόμοιες στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, η Beslist έπρεπε να τροποποιήσει τον σκοπό της και αποφάσισε να γίνει ένα διαδικτυακό κέντρο αγορών.

Η Beslist έχει πάνω από 25 εκατομμύρια προϊόντα με 10000 πωλήσεις την ημέρα με ποσοστό μετατροπής 2% ανά 500.000 επισκέπτες. Έτσι, οι αριθμοί είναι αρκετά καλοί αν αναλογιστεί κανείς ότι η Beslist δραστηριοποιείται κυρίως στις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο.

Οφέλη από την πώληση στην αγορά Beslist Marketplace

Η Beslist έχει υψηλό ποσοστό Click Through Rate (CTR) που συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 0,7 και 6,9%. Αυτό το είδος CTR μπορεί να επηρεάσει θετικά την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας, επειδή είναι ιδιαίτερα υψηλό. Φυσικά εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως το είδος των προϊόντων που πουλάτε και τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιείτε.

Η Beslist βοηθά τους καταναλωτές να αγοράζουν online βρίσκοντας τα προϊόντα που επιθυμούν στο χαμηλότερο διαθέσιμο κόστος. Ως εκ τούτου, αν πουλάτε στο Beslist, οι πελάτες σας μπορούν να βρουν το κατάστημά σας και να σας επιλέξουν, μεταξύ άλλων καταστημάτων, ανάλογα με ένα προϊόν, να συγκρίνουν τιμές, χρόνους παράδοσης και κριτικές.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη αν πουλάτε στο Beslist

  • Πρέπει να είστε στο Beslist αν πουλάτε στην Ολλανδία και το Βέλγιο, επειδή το Beslist λειτουργεί κυρίως σε αυτές τις χώρες.
  • Η ιστοσελίδα της Beslist είναι διαθέσιμη μόνο στην ολλανδική γλώσσα.
  • Πριν χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Beslist, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό, αλλά μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι μπορώ να πουλήσω στην αγορά Beslist;

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε στο Beslist. Οι αγοραστές μπορούν να συγκρίνουν γρήγορα και εύκολα πάνω από 15 εκατομμύρια προϊόντα σε περισσότερα από 6000 καταστήματα με βάση την τιμή, τις επιλογές πληρωμής, την επισήμανση και την παράδοση. Το φάσμα των κατηγοριών είναι αρκετά ευρύ, από ρούχα μέχρι αυτοκίνητα και οικιακά αξεσουάρ, επομένως, ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές.

Γιατί η πώληση στην Beslist με την Koongo είναι επωφελής;

Το Koongo είναι πλήρως ενσωματωμένο με την αγορά Beslist. Πρόσφατα εφάρμοσε μια λύση API για την ενσωμάτωση οποιασδήποτε πλατφόρμας καταστημάτων με το Beslist. Οι τιμές των προϊόντων σας, το επίπεδο αποθέματος και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται μέσω API σε πραγματικό χρόνο. Είναι δυνατό να αναπαράγετε όλες τις παραγγελίες σας στο κατάστημά σας και στο Koongo αυτόματα. Το Koongo προσφέρει επίσης μια λειτουργία συγχρονισμού παραγγελιών μεταξύ του Beslist και του Koongo για τις πλατφόρμες Shopify, Magento και CCV Shop. Μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες από ένα ενιαίο σημείο διαχείρισης (αποστολή, παρακολούθηση, επιστροφές, τιμολόγια) χωρίς να έχετε πρόσβαση στο Beslist για να χειριστείτε κάθε εισερχόμενη παραγγελία.

Το Koongo διατηρεί τα δεδομένα σας πάντα ενημερωμένα με μια ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις παραγγελίες, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα κάθε τροποποίηση που γίνεται στο κατάστημά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τις προσφορές, τα προϊόντα και τις τιμές αποστολής σας πριν από τους άλλους εμπόρους. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσφέρετε πάντα την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά από το Koongo

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Εάν χρησιμοποιείτε το Koongo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας για προχωρημένους σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρτογράφηση κατηγορίας: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά Beslist.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετασχηματίσετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο μετασχηματισμού του Koongo. Το εργαλείο μετατροπής νομισμάτων και συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα εκτεταμένα εργαλεία υπό όρους, η προηγμένη έκδοση χαρακτηριστικών και η χρήση κανονικών εκφράσεων για την αυτόματη αναβάθμιση της τιμής του προϊόντος ή την έκδοση χαρακτηριστικών θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας.
  • Σύνδεση API: Διατηρεί όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας ενημερωμένες, τις τιμές των προϊόντων προσαρμοσμένες. Διαχειρίζεται επίσης τις παραγγελίες αυτόματα και χωρίς κόπο από το κατάστημά σας ή τις πλατφόρμες Koongo.

Εγγραφείτε δωρεάν τώρα

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από 500 αγορές και κανάλια πώλησης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Beslist. Δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce έως οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα 3ου μέρους. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να βελτιώσει και να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, διατίθεται περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ελέγξετε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης της Beslist ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Beslist.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες