Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στο Miinto Marketplace

Πρώτον, έχετε ακούσει ποτέ για μια αγορά Miinto; Λοιπόν, σε περίπτωση που δεν ζείτε σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, μάλλον δεν το κάνατε. Σύντομα θα αντιληφθείτε την ύπαρξή της λόγω της συνεχιζόμενης διεθνοποίησής της. Η Miinto λειτουργεί ήδη στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Πολωνία, τις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία.

Η Miinto είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής ραπτικής που ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια στη Δανία. Με περισσότερα από 400.000 προϊόντα και 5.000 εμπορικά σήματα που δέχονται περίπου 2 εκατομμύρια μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες. Περισσότερα από 1.800 ανεξάρτητα ευρωπαϊκά καταστήματα μόδας βρίσκονται στην πλατφόρμα Miinto. Η Miinto παρέχει την ευρύτερη δυνατή επιλογή εκλεκτών ρούχων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Η Miinto διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών και αξεσουάρ.

Οφέλη από την πώληση στο Miinto

Το Miinto δεν είναι ένα συνηθισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα όπως πολλά που θα μπορούσατε να βρείτε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια συλλογικότητα μόδας που δημιουργήθηκε από λάτρεις της μόδας για όλους τους καταναλωτές που απαιτούν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσωπική διαδικτυακή εμπειρία παρόμοια με αυτή που συναντάμε στις παραδοσιακές μπουτίκ μόδας.

Η πλατφόρμα Miinto δεν πιστεύει στη μόδα μέσω αλγορίθμων, προτύπων και εξορθολογισμού. Η Miinto είναι μια κοινότητα πραγματικών ανθρώπων που έχουν μια ισχυρή σύνδεση λόγω της αγάπης τους για τη μόδα.
Εκατοντάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων, όλοι παθιασμένοι και υπερήφανοι για τα καταστήματά τους και τα προϊόντα τους, είναι πρόθυμοι να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά σε κάθε παραγγελία, προκειμένου να κάνουν την εμπειρία των αγορών πραγματικά κοινωνική και προσωπική.

Η ιδέα της Miinto βασίζεται στη συνεργασία με ιδιοκτήτες καταστημάτων και εμπορικά σήματα. Προσφέρουν την ευκαιρία να μπείτε στο διαδίκτυο και να επεκτείνετε τις αγορές σας, επωφελούμενοι παράλληλα από το ψηφιακό μάρκετινγκ και την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη της Miinto. Η αγορά Miinto συνεργάζεται με εξειδικευμένους εσωτερικούς ειδικούς στους τομείς της πληροφορικής, του ψηφιακού μάρκετινγκ και της εμπειρίας του πελάτη για να δημιουργήσει μια εμπνευσμένη εμπειρία αγορών. Ως εκ τούτου, οι πελάτες της επωφελούνται από μια ποικίλη και εκτεταμένη επιλογή προϊόντων που συγκεντρώνονται βολικά σε ένα μόνο μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, τα καταστήματα λιανικής πώλησης μπορούν να προσεγγίσουν νέα τμήματα και, ως εκ τούτου, να πουλήσουν περισσότερα από τα αποθέματά τους.

Πράγματα που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής:

  • Χρειάζεστε έναν έγκυρο κωδικό ΦΠΑ/TAX για να ανοίξετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό στη Miinto
  • Τα προϊόντα σας πρέπει να προσδιορίζουν το μέγεθος, το χρώμα και το φύλο.
  • Θα πρέπει να παρέχετε φωτογραφίες εικόνων με λευκό φόντο (μόνο σε μορφή JPG).

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πουλάτε στο Miinto:

  • Πληρώνετε μια προμήθεια καθώς πουλάτε, καθώς και μια σταθερή μηνιαία συνδρομή. (Οι πωλητές έχουν δωρεάν πρόσβαση στην αγορά Miinto και στους πόρους της με τη δυνατότητα να ανεβάζουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων χωρίς να απαιτείται καμία δέσμευση).
  • Τα καταστήματα έχουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό πιστών πελατών (περίπου 2 εκατομμύρια/μήνα). Βρίσκονται κυρίως στη Βόρεια Ευρώπη και την Πολωνία, αλλά σύντομα επεκτείνονται σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Πολωνία, τις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και την Ελβετία.
  • Οι πωλητές έχουν πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία των προϊόντων Miinto και στις πληροφορίες των πελατών για να εντοπίζουν καλύτερα τις ευκαιρίες, να προσαρμόζουν την τιμολόγηση των προϊόντων για να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα ή να αυξάνουν τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας εκστρατείες μάρκετινγκ, καθημερινές προσφορές ή ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα.

Τι μπορώ να πουλήσω στο Miinto;

Το Miinto έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια/μήνα μοναδικούς επισκέπτες και έναν μεγάλο αριθμό ενεργών χρηστών που αναζητούν πάντα τα καλύτερα είδη μόδας. Όλα τα είδη προϊόντων ένδυσης είναι ευπρόσδεκτα στο Miinto, από σακάκια, φανέλες, μπλουζάκια, παντελόνια, παντελόνια και κοστούμια μέχρι τσάντες ή εσώρουχα.

Υπάρχουν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές για την πώληση στο Miinto που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε αυτή την αγορά.

  • Προσπαθήστε να καθορίσετε τις τιμές των προϊόντων σε ανταγωνιστικό επίπεδο
  • Διασφαλίστε τα δεδομένα των προϊόντων σας υψηλής ποιότητας με πολλαπλές εικόνες, ακριβείς τίτλους προϊόντων, περιγραφές και κυρίως κωδικούς EAN/GTIN.

Γιατί είναι επωφελής η πώληση στο Miinto με την Koongo;

Η ενσωμάτωση της Miinto με το Koongo είναι ένα εξαιρετικό κανάλι πώλησης για τους εμπόρους καλής μόδας. Από τώρα και στο εξής οι τιμές των προϊόντων σας, τα επίπεδα αποθεμάτων και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο. Το Koongo διατηρεί τα δεδομένα σας ενημερωμένα με μια ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης προϊόντων, ώστε να συλλέγει αυτόματα κάθε τροποποίηση δεδομένων που πραγματοποιείται στο κατάστημά σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προσφορές και την ποικιλία σας πριν από άλλους εμπόρους, ώστε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Η Koongo προσφέρει μια υπηρεσία διαχείρισης παραγγελιών για τους χρήστες του Miinto. Μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως επιβεβαιώσεις, αποστολή, παρακολούθηση και ακυρώσεις, απευθείας από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Koongo προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την αυτόματη αποδοχή παραγγελιών ή απλά να τις διαχειριστείτε χειροκίνητα από τον λογαριασμό σας στο Koongo ή στο Miinto. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη συγκεκριμένη μεταφορά παραγγελιών του Miinto μεταξύ όλων των εμπόρων του Miinto. Η ίδια παραγγελία μπορεί να προσφέρεται σε πολλούς εμπόρους και τελικά ανατίθεται στον έμπορο που δέχεται την παραγγελία αρχικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Koongo προτείνει πάντα την ενεργοποίηση της Αυτόματης αποδοχής παραγγελιών. Έτσι, οι έμποροι μπορούν να λαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες. Στην περίπτωση ενεργοποίησης της Αυτόματης αποδοχής παραγγελιών, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές σε πραγματικό χρόνο μόνο εάν το προϊόν είναι σε απόθεμα και η τιμή του προϊόντος της παραγγελίας είναι ίση ή υψηλότερη από την τιμή του προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επιπλέον, η πώληση στο Miinto με την Koongo προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως:

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο συγκεκριμένα προϊόντα. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας με προηγμένους σκοπούς φιλτραρίσματος στο Koongo
  • Χαρτογράφηση κατηγορίας Miinto: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας σε αυτές που παρέχονται από την αγορά Miinto με μερικά κλικ.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: θα είστε σε θέση να επεξεργαστείτε και να μετασχηματίσετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας χάρη στο ενσωματωμένο εργαλείο μετασχηματισμού του Koongo. Η μετατροπή νομίσματος και η συναλλαγματική ισοτιμία, οι κανόνες υπό όρους, ο προηγμένος συνδυασμός χαρακτηριστικών και η έκδοση ή η χρήση κανονικών και μαθηματικών εκφράσεων θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του καταστήματός σας.
  • Η σύνδεση API θα διατηρεί όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας ενημερωμένες χωρίς κόπο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από 500 αγορές και κανάλια πώλησης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Miinto. Δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed και WooCommerce έως οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, διατίθεται περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Miinto ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Miinto.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες