Menu

Blog

Amazon.nl: Amazon ξεκίνησε μια νέα εμπειρία αγορών στην Ολλανδία

Η Amazon κυκλοφόρησε δημόσια την αγορά της Ολλανδίας, Amazon.nl. Οι Ολλανδοί αγοραστές μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από το Amazon.nl. Με καταλόγους γραμμένους στα ολλανδικά.

Πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα από 30 διαφορετικές κατηγορίες είναι διαθέσιμα στην ολλανδική αγορά της Amazon. Τα αποθέματα που πωλούνται στην Amazon Netherlands αποθηκεύονται στις αποθήκες της Amazon στη Γερμανία.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η Amazon είχε ήδη ανακοινώσει ότι ολλανδικοί και ξένοι κατασκευαστές και λιανοπωλητές εμπορικών σημάτων θα μπορούσαν να εγγραφούν στο Amazon.nl. Έτσι, θα είναι σε θέση να αρχίσουν να πωλούν αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα για το Amazon.nl στο δελτίο τύπου της Amazon.

Δυναμικό της Amazon Netherlands

Η έναρξη της αγοράς της Amazon Netherlands είναι συναρπαστική. Δεδομένου ότι οι Κάτω Χώρες εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς σε μια από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές χώρες για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σύμφωνα με την Amazon, περισσότεροι από 9 στους 17 εκατομμύρια κατοίκους της Ολλανδίας χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η Amazon ανέφερε ότι ο online κύκλος εργασιών στις Κάτω Χώρες ήταν 23,7 δισεκατομμύρια το 2018. Παρά τον σημαντικά μικρότερο πληθυσμό, τα κατά κεφαλήν online έξοδα των Κάτω Χωρών είναι 273% υψηλότερα από την Ιταλία και 138% υψηλότερα από την Ισπανία.

Για τους λόγους αυτούς, οι Κάτω Χώρες αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με μεγάλες δυνατότητες πωλήσεων.

Ο κατάλογος Amazon Netherlands επεκτείνεται

Η μετάφραση γερμανικών προϊόντων στα ολλανδικά πραγματοποιείται ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Η Amazon γίνεται έτσι σοβαρός ανταγωνιστής του σημερινού ολλανδικού ηγέτη της αγοράς bol.com, ο οποίος είχε κύκλο εργασιών 2,1 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2018.

Η διαδικασία επιλογής δίνει προτεραιότητα στους καλύτερους πωλητές από τις αγορές της ΕΕ. Οι πωλητές που είναι ιδιοκτήτες των ASINs που έχουν επιλεγεί για μετάβαση μπορούν να επιλέξουν να τους εξαιρέσουν. Αλλά προς το παρόν, δεν μπορούν να ζητήσουν την προσθήκη συγκεκριμένων ASINs στον κατάλογο μετάβασης.

Οι μεταναστευμένες ASIN είναι “εντοπισμένες”. Αυτό σημαίνει ότι η μεταφραστική ομάδα της Amazon τα τρέχει μέσω λογισμικού για να αλλάξει τη γλώσσα σε ολλανδική. Ο εντοπισμός δεν συνεπάγεται αμοιβή.

Ευκαιρίες με την Amazon.nl

Με περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες, η κορυφαία αγορά στην Ολλανδία bol.com δείχνει τη σημασία της ολλανδικής διαδικτυακής αγοράς.

Η Amazon θα προσφέρει στους Ολλανδούς πελάτες μια ισχυρή εμπειρία αγορών. Ο στόχος των πωλήσεων και των δυνατοτήτων ανάπτυξης μέσω του στοχευμένου μάρκετινγκ Amazon είναι πολύ υψηλός. Μπορείτε να εξασφαλίσετε βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μέσω μιας επαγγελματικής στρατηγικής για το Amazon.nl με ανάλυση αγοράς, βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, περιεχόμενο SEO και περιεχόμενο Α+. Εάν η διαφήμιση στην Amazon κυκλοφορήσει και στην Ολλανδία, τα δεδομένα των προϊόντων σας θα πρέπει να είναι ήδη σε υψηλό επίπεδο, ώστε να έχετε την ευκαιρία να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερα πληρωμένα κλικ και να τα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Amazon.nl: Ολοκλήρωση Koongo

Το Koongo προσφέρει 20+ τροφοδοσίες προϊόντων για την αγορά Amazon.nl. Όλες οι ροές προϊόντων είναι προκαθορισμένες με το μέγεθος, το χρώμα, το υλικό, το φύλο, την εμφάνιση, τη σύνθεση και πολλά άλλα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτά τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά θα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ζωοτροφών συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντος. Χρειάζονται ορισμένες προσαρμογές όπως:

  • χαρτογράφηση κατηγοριών Amazon
  • ρυθμίσεις κόστους αποστολής
  • αντιστοίχιση πρόσθετων χαρακτηριστικών
  • τροποποίηση της τιμής του προϊόντος

Amazon.nl: Συγχρονισμός παραγγελιών

Συγχρονίστε τις παραγγελίες σας στο Amazon.nl με το κατάστημά σας. Και να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως επιβεβαίωση, αποστολή, παρακολούθηση και ακύρωση. Το Koongo εισάγει αυτόματα τις παραγγελίες σας από το Amazon στο κατάστημά σας. Και συγχρονίζει την απογραφή σας. Μπορείτε να διεκπεραιώνετε τις παραγγελίες του Amazon όπως και τις κανονικές σας παραγγελίες.

Η αυτόματη διαχείριση παραγγελιών μειώνει τον φόρτο εργασίας σας και σας εξοικονομεί χρόνο.

Ο συγχρονισμός παραγγελιών Amazon είναι διαθέσιμος για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζονται από το Koongo, όπως:

ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo για να ελέγξετε την ενσωμάτωση του Amazon.nl.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης της Amazon ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωσή σας.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες