Menu

Blog

Παρουσίαση της διαχείρισης παραγγελιών eBay

Έχουμε μια μεγάλη είδηση για εσάς! Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την αγορά σας στο eBay αν χρησιμοποιείτε το Koongo ως το Ebay Order Management. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απαλλαγείτε από κάποια βαρετά πράγματα όπως η χειροκίνητη παρακολούθηση των πωλήσεων στο eBay. Θα χρησιμοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για πιο σημαντικά πράγματα και, εν τω μεταξύ, θα μπορείτε να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Η Koongo εισάγει τη διαχείριση παραγγελιών για την αγορά eBay. Ως εκ τούτου, μπορείτε πλέον να εκτελείτε όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με τις παραγγελίες του eBay απευθείας στο backend του καταστήματός σας, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας το Koongo. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες σας από το eBay στο κατάστημά σας και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Μπορείτε επίσης να εκτελείτε τις παραγγελίες σας στο eBay απευθείας στο backend του καταστήματός σας. Ο αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας αποστέλλεται πίσω στο λογαριασμό σας στο eBay μόλις κατατεθεί στο κατάστημά σας.

Τα οφέλη του αυτοματισμού

Έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών περιορισμών που ίσχυαν λόγω της έκτακτης ανάγκης του Covid19 ότι η αυτοματοποίηση είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.
Πρώτον, η αυτοματοποίηση μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.
Δεύτερον, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αποδοτικότητα και τους πόρους αν χρησιμοποιήσετε αυτοματοποίηση.

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιπλέον χρόνο για να επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζεται η εταιρεία σας.
  • Είναι πάντα καλό να εξοικονομείτε χρήματα, ιδίως σε αβέβαιες περιόδους.
  • Η αυτοματοποίηση καθιστά τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικές, επειδή μπορούν να χρησιμοποιούν τους πόρους τους με καλύτερο τρόπο.

Ως εκ τούτου, ο συγχρονισμός παραγγελιών eBay σας εξοικονομεί άφθονο χρόνο κατά την αποστολή των δεμάτων σας στο eBay. Και σας δίνει επίσης μεγαλύτερη ελευθερία για να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα.

Ελέγξτε το εγχειρίδιο συγχρονισμού παραγγελιών eBay

Μπορείτε να ελέγξετε πόσο απλό είναι να χρησιμοποιήσετε το εγχειρίδιο συγχρονισμού παραγγελιών eBay.

Και αν χρησιμοποιείτε το Shopify ή το BigCommerce, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ για να συνδέσετε το κατάστημά σας με την εφαρμογή μας και να αρχίσετε να συνεργάζεστε για να επιτύχετε άμεσα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο συγχρονισμός παραγγελιών eBay είναι ήδη διαθέσιμος για χρήση ακόμη και με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Lightspeed, WooCommerce, Magento 1, Magento 2, Prestashop και CCV Shop. Έτσι, αν σκέφτεστε να αλλάξετε πλατφόρμες, θα σας καλύψουμε.

Πώληση στην αγορά eBay

Όταν ενσωματώνετε το κατάστημά σας στο eBay μέσω του Koongo, μπορείτε να συγχρονίσετε αβίαστα τα προϊόντα σας, να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας στο eBay και να αυξήσετε την ταχύτητα των πωλήσεών σας.

Είναι πραγματικά απλό να συγχωνεύσετε την επιχείρησή σας στο eBay και ταυτόχρονα θα αυξήσετε την προβολή των προϊόντων σας και θα γίνετε καλύτερος πωλητής για τους πελάτες σας.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν πουλάτε με το Koongo και το eBay:

  • Ενοποιήστε τη διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών σας ρευστά μεταξύ του καταστήματός σας και του eBay
  • Αυξήστε το αποτύπωμα της επωνυμίας σας στις παγκόσμιες αγορές του eBay
  • Διαχειριστείτε εύκολα τις πολιτικές της επιχείρησής σας στο eBay
  • Αυξήστε την ταχύτητα των πωλήσεών σας
  • Παρουσιάστε τα προϊόντα σας σε περίπου 200 εκατομμύρια αγοραστές στο διαδίκτυο και στα κινητά.

Διαχείριση παραγγελιών για άλλες αγορές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και άλλες αγορές συγχρονισμού παραγγελιών που υποστηρίζονται από το Koongo. Παρακάτω θα βρείτε τα εγχειρίδια ενσωμάτωσης:

Ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης της πλατφόρμας σας

Αν δεν είστε ακόμα πελάτης της Koongo, μπορείτε να δοκιμάσετε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών. Παρακαλούμε ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου σας παρακάτω:

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από ενσωμάτωση πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη για εσάς, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτές. Επομένως, αν είστε ηλεκτρονικός έμπορος, μπορείτε να βρείτε αυτό που χρησιμοποιείτε. Και αν είστε ένα πρακτορείο που διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πελατών (ακόμη και αν χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες) θα χαρείτε να χρησιμοποιήσετε το Koongo, επειδή θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χρόνο μεταξύ τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μην ανησυχείτε για τυχόν τεχνικά ζητήματα. Η ομάδα υποστήριξης της Koongo είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία εγγραφής στο eBay.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του eBay ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση της αγοράς eBay.

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo τώρα

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo και σε πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Ωστόσο, αν κολλήσετε με οτιδήποτε, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Μην ανησυχείτε για τυχόν τεχνικά ζητήματα. Η ομάδα υποστήριξης της Koongo είναι εδώ για να σας βοηθήσει με την ενσωμάτωση του Ebay, γι’ αυτό ξεκινήστε τη δωρεάν περίοδο τώρα.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες