Menu

Blog

Zalando Αριθμός παρακολούθησης επιστροφής

Για να πληρούνται οι απαιτήσεις αποστολής του Προγράμματος Συνεργατών Zalando, οι κωδικοί αποστολής και παρακολούθησης επιστροφής πρέπει να εισάγονται για όλες τις αποστολές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Koongo υποστηρίζει τώρα τη μεταφορά κωδικών παρακολούθησης επιστροφής Zalando.

Το Zalando ιδρύθηκε το 2008 στο Βερολίνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων. Μέχρι το 2010, είχε γίνει ο ηγέτης της αγοράς στα ηλεκτρονικά παπούτσια και είχε προσθέσει στην πλατφόρμα του όλα τα είδη μόδας. Σήμερα, η Zalando είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή πλατφόρμα για τη μόδα και τον τρόπο ζωής. Παραδίδει σε πελάτες σε 23 χώρες. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από περισσότερες από 5.800 μάρκες στο κατάστημα μόδας τους. Η Zalando αναφέρει πάνω από 7,4B επισκέψεις και περισσότερους από 48 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Zalando, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Πώς να πουλάτε στο Zalando – Πρόγραμμα συνεργατών.

Αριθμός παρακολούθησης επιστροφής για το Shopify

Στο Shopify, μπορείτε να συμπληρώσετε τόσο τους κωδικούς αποστολής όσο και τους κωδικούς επιστροφής γρήγορα σε μερικά βήματα:

  • Μεταβείτε στο κατάστημα Shopify και επιλέξτε μια παραγγελία Zalando.
  • Συμπληρώστε τον αριθμό αποστολής στην πρώτη περιοχή αριθμού παρακολούθησης
  • Συμπληρώστε τον κωδικό παρακολούθησης της επιστροφής στη δεύτερη περιοχή Αριθμός παρακολούθησης.

Για λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του προγράμματος συνεργατών Zalando.

Αριθμός παρακολούθησης επιστροφής για άλλες πλατφόρμες

Για τις άλλες πλατφόρμες, μόλις μια παραγγελία Zalando οριστεί σε“Αποστολή” στο κατάστημά σας, το Koongo ελέγχει την παραγγελία. Εάν λείπουν κωδικοί παρακολούθησης αποστολής ή επιστροφής, το Koongo δημιουργεί μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσει σχετικά.

Στην ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα βρείτε έναν σύνδεσμο προς την καρτέλα Αποστολές παραγγελιών στο Koongo σας. Εκεί μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό επιστροφής.

Για λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του προγράμματος συνεργατών Zalando.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες