Menu

Blog

Εισαγωγή της διαχείρισης παραγγελιών για το Lightspeed

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαχείριση παραγγελιών για την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Lightspeed. Ο συγχρονισμός παραγγελιών σας επιτρέπει να εκτελείτε όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με τις παραγγελίες απευθείας στο backend του Lightspeed. Μπορείτε να διεκπεραιώνετε τις παραγγελίες στην αγορά όπως και τις κανονικές παραγγελίες σας στο Lightspeed. Η διαχείριση παραγγελιών σας βοηθά να αναπτύξετε μια πιο ευέλικτη αλυσίδα εφοδιαστικής και σας εξοικονομεί άφθονο χρόνο κατά την αποστολή των δεμάτων σας.

Η διαχείριση παραγγελιών Koongo εφαρμόζεται για τις αγορές eBay, Miinto, Amazon, Beslist.nl και Bol. com.

Πώς λειτουργεί η διαχείριση παραγγελιών της Lightspeed

Οι παραγγελίες σας στην αγορά μεταφέρονται αυτόματα μέσω του Koongo στο κατάστημά σας στο Lightspeed. Η απογραφή ενημερώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού ολοκληρώσετε την εκτέλεση της παραγγελίας, ο αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα πίσω στη συγκεκριμένη αγορά.

Ενεργοποιήστε τη διαχείριση παραγγελιών, εφαρμόζεται σταθερή τιμή

Το Koongo συγχρονίζει τις παραγγελίες για πολλές πλατφόρμες online πωλήσεων, όπως το eBay, το Miinto, το idealo, το Amazon, το Beslist.nl, το Wish ή το Bol.com.

  • Διαχείριση παραγγελιών Amazon
  • Διαχείριση παραγγελιών eBay
  • Διαχείριση παραγγελιών Beslist.nl
  • Διαχείριση παραγγελιών Bol.com
  • idealo διαχείριση παραγγελιών
  • Διαχείριση παραγγελιών Miinto
  • Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών

Δεν χρησιμοποιείτε ακόμα το Koongo; Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες δωρεάν. Με πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo και πλήρη κάλυψη υποστήριξης. Έχετε άφθονο χρόνο για να δοκιμάσετε το Koongo και να δείτε τι κέρδος βγάζετε σε κάθε κανάλι μάρκετινγκ. Αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση του Koongo – Lightspeed ανατρέξτε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Lightspeed.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μας μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  • Ένα μέρος, απεριόριστες δυνατότητες – πουλήστε σε παγκόσμιες αγορές από ένα μέρος. Συνδέστε το Lightspeed σας σε οποιαδήποτε από τις 500+ ιστοσελίδες σύγκρισης προϊόντων, τις online αγορές και τις πλατφόρμες θυγατρικών παγκοσμίως από την Koongo.
  • Επεξεργασία παραγγελιών στο Lightspeed – Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες της αγοράς στο Lightspeed σας και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Στέλνει επίσης αριθμούς παρακολούθησης πίσω στην αγορά. Διαθέσιμο για Amazon, eBay, Miinto, Bol.com, idealo, Wish και Beslist.nl
  • Τα δεδομένα των προϊόντων είναι πάντα φρέσκα – η ενσωμάτωση API ανανεώνει τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo μέσα σε λίγα λεπτά. Το Koongo εξάγει ενημερωμένα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια μάρκετινγκ
  • Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγορά – οι προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος σας βοηθούν να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή ομάδα προϊόντων για κάθε κανάλι μάρκετινγκ.
  • Αυξήστε την κατάταξη των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες της αγοράς – η χαρτογράφηση κατηγοριών σας βοηθά να αντιστοιχίσετε εύκολα τις κατηγορίες του καταστήματός σας σε ένα δέντρο κατηγοριών της αγοράς.
  • Παρακολουθήστε τις επιδόσεις των προϊόντων σας – Η ενσωμάτωση του Google Analytics σας παρέχει μια ακριβή επισκόπηση των επιδόσεων των προϊόντων σας. Σας βοηθά να επιλέγετε κερδοφόρα προϊόντα για κάθε κανάλι μάρκετινγκ και να απαλλαγείτε από τα χαμένα προϊόντα.
  • Εμπλουτίστε τα δεδομένα του προϊόντος σας – εξάγετε ένα συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος ή συγχωνεύστε τα δεδομένα του προϊόντος σας. Προσαρμόστε εύκολα τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Koongo και εκπληρώστε τις απαιτήσεις δεδομένων του καναλιού.
  • Τροποποιήστε τις τιμές των προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης – αυξήστε τις τιμές των προϊόντων για να καλύψετε τα τέλη πώλησης στην αγορά ή τα έξοδα αποστολής.
  • Δημιουργήστε δυναμικές διαφημίσεις κειμένου – δημιουργήστε feeds προϊόντων για καμπάνιες Google Ads και Bing Ads
  • Σχεδιάστε την τροφοδοσία CSV, TXT ή XML – δημιουργήστε την προσαρμοσμένη τροφοδοσία προϊόντων σας με το πρότυπο Custom Channel Layout. Μπορείτε να υποβάλετε την τροφοδοσία ως σύνδεσμο URL ή να χρησιμοποιήσετε μια υποβολή FTP.
  • Μετατρέψτε τις τιμές των προϊόντων σας – χρησιμοποιήστε τον αυτόματο μετατροπέα νομισμάτων του Koongo για να εξάγετε τις τιμές των προϊόντων σας σε διαφορετικά νομίσματα. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενημερώνονται δύο φορές την ημέρα

Κανάλια μάρκετινγκ που ενσωματώνουμε

Ελέγξτε μερικά από τα κανάλια μάρκετινγκ που προσφέρουμε. Όλα τα υποστηριζόμενα κανάλια παρατίθενται στη διεύθυνση https://www.koongo.com/channels

2dehands.be – Amazon – Atosho.com – Beslist.nl – Bol.com – Bing Ads – Cdiscount.com – Coolshop – Criteo – eBay – Daisycon – Facebook Ads – Fnac – Fruugo – Glami – Google Ads – Google Shopping – Idealo – Heureka – Kelkoo – Marktplaats.nl – ManoMano – Miinto – Newegg – Pixmania.com – PriceGrabber – Pricerunner – Pricesavvy – Rakuten – Spartoo – Shop.com – ShopAlike – Shopmania – ShopStyle – ShopWiki – Shopzilla – Stylight – Storesquare.be – Tradedoubler.com – Trendsales – Twenga – Webgains – Wish.com – Zbozi.cz

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες