Menu

Blog

idealo Checkout Διαχείριση παραγγελιών κυκλοφόρησε

Η Koongo εισάγει τη διαχείριση παραγγελιών για το idealo. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση της διαχείρισης παραγγελιών για τη λειτουργία πληρωμής του idealo, όπου ολόκληρη η αγορά πραγματοποιείται στην πλατφόρμα idealo. Για παράδειγμα, το Koongo εισάγει τις παραγγελίες σας από το idealo checkout απευθείας στο backend του καταστήματός σας Shopify, WooCommerce, CCV Shop, Lightspeed, Magento ή Magento 2.

Η αυτόματη διαχείριση παραγγελιών θα σας βοηθήσει στη συνέχεια να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την παραγγελία του idealo απευθείας στο backend του καταστήματός σας. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες σας από το idealo στο κατάστημά σας και συγχρονίζει την απογραφή σας. Μπορείτε επίσης να εκτελείτε τις παραγγελίες σας στο idealo απευθείας στο backend του καταστήματός σας. Ο αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας αποστέλλεται πίσω στο λογαριασμό σας στο idealo μόλις κατατεθεί στο κατάστημά σας.

Πωλήστε στο idealo: idealo Διαχείριση παραγγελιών Checkout

Ανάκτηση της παραγγελίας σας στο idealo Checkout

Μπορείτε να ανακτήσετε τυχόν νέες παραγγελίες μέσω του API REST και να επιβεβαιώσετε την παραλαβή τους επιστρέφοντας έναν αριθμό παραγγελίας (όπως δημιουργήθηκε από το σύστημά σας). Είναι δυνατή η ανάκτηση νέων παραγγελιών μόνο μία φορά. Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η κλήση οποιασδήποτε άλλης παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη ληφθεί από το σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επιπλέον, για κάθε παραγγελία, η idealo θα αποστέλλει τα στοιχεία του καλαθιού αγορών, με τις τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της αγοράς. Θα αποστείλει επίσης τις διευθύνσεις τιμολογίου και παράδοσης, πρόσθετα στοιχεία επικοινωνίας, πληρωμή και τύπους παράδοσης, πληροφορίες για την υπόσχεση παράδοσης και την επιλογή παράδοσης που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει μόνοι σας τους συντελεστές φόρου πωλήσεων στο σύστημά σας, καθώς η idealo δεν έχει πλήρη γνώση των φορολογικών σας υποχρεώσεων.

Θα αποστέλλεται επίσης η κατάσταση πληρωμής;

Οι πληροφορίες για την κατάσταση πληρωμών καλούνται μέσω των διεπαφών των αντίστοιχων παρόχων υπηρεσιών πληρωμών και, ως εκ τούτου, δεν καλύπτονται από το API για τα δεδομένα παραγγελιών. Ωστόσο, το API θα παρέχει το αντίστοιχο αναγνωριστικό συναλλαγής από τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, ώστε το σύστημά σας να μπορεί να αντιστοιχίσει τις συναλλαγές πληρωμής σε μια παραγγελία.

Αποστολή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση αποστολής στο idealo:

Μόλις παραδώσετε μια αποστολή στην υπηρεσία αποστολής δεμάτων ή στον μεταφορέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API για δεδομένα παραγγελίας για να στείλετε στο idealo τις πληροφορίες αποστολής για την εν λόγω παραγγελία, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας αποστολής που χρησιμοποιήθηκε και του αριθμού αποστολής/παρακολούθησης.

Αποστολή λεπτομερειών για τις ακυρώσεις και τις επιστροφές στην idealo:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το API για δεδομένα παραγγελίας για να ενημερώσετε το idealo για τυχόν ακυρώσεις, μερικές ακυρώσεις ή επιστροφές.

Πουλήστε στο idealo: Ενσωματώστε το κατάστημά σας με το Koongo

Πουλήστε στο idealo με το Koongo. Όταν ενσωματώνετε το κατάστημά σας στο idealo μέσω του Koongo, μπορείτε να συγχρονίσετε χωρίς κόπο τα προϊόντα σας, να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας στο idealo και να αυξήσετε την ποσότητα των πωλήσεών σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλες πλατφόρμες για να πουλήσετε τα προϊόντα σας, όπως Ο συγχρονισμός παραγγελιών Wish είναι επίσης διαθέσιμος για άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Amazon, Beslist, Bol.com, Ebay, Miinto και Wish .

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν πουλάτε με το Koongo και το idealo:

  • Ενοποιήστε τη διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών σας ρευστά μεταξύ του καταστήματός σας και του idealo.
  • Μεγαλώστε το αποτύπωμα της μάρκας σας στην παγκόσμια αγορά του idealo
  • Διαχειριστείτε πολύ εύκολα τις επιχειρηματικές πολιτικές του idealo
  • Αυξήστε τον αριθμό των πωλήσεών σας

idealo εγχειρίδιο συγχρονισμού παραγγελιών

Διαχείριση παραγγελιών για άλλες αγορές

Μπορείτε επίσης να βρείτε ενδιαφέρον για μερικούς άλλους συγχρονισμούς παραγγελιών αγοράς που υποστηρίζονται από το Koongo. Παρακάτω θα βρείτε τα εγχειρίδια ενσωμάτωσής τους:

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo τώρα

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo και σε πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Τέλος πάντων, αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Μην ανησυχείτε για τυχόν τεχνικά ζητήματα. Η ομάδα υποστήριξης της Koongo είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία εγγραφής στο idealo, γι’ αυτό ξεκινήστε τη δωρεάν περίοδο τώρα.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες