Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στην αγορά Wish.com

Θα θέλατε να πουλήσετε στο Wish.com; Στη συνέχεια, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο. Θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να ξεκινήσετε να πουλάτε σε μία από τις πιο αστείες διαδικτυακές αγορές.

Πρώτον, τι είναι το Wish.com; Και για ποιο λόγο;

Είναι η επαναστατική εφαρμογή του 2018 και η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές και πωλήσεις στο διαδίκτυο. Και αυξάνεται εκθετικά. Θα βρείτε σχεδόν τα πάντα, από κινητά τηλέφωνα μέχρι ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές. Η Wish.com εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια) και είναι αμερικανική αγορά. Ωστόσο, φημίζεται για την πώληση προϊόντων ποιότητας “Made in China” σε προσιτές τιμές.

Ποια είναι τα οφέλη από την πώληση στην αγορά Wish.com

Η διεπαφή του Wish.com είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες αγορές. Έχουν αγκαλιάσει την έννοια της παιχνιδοποίησης για να προσφέρουν μια πολύ γνήσια εμπειρία αγορών με πολλά στοιχεία παιχνιδιού σε όλο τον ιστότοπο. Το σύνθημα “Shopping Made Fun” δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο. Εκτός από όλα αυτά, άλλα χαρακτηριστικά κάνουν επίσης την αγορά Wish.com ενδιαφέρουσα για την αύξηση των πωλήσεών σας, για παράδειγμα:

  • Οι πωλητές πληρώνουν καθώς πουλάνε χωρίς κατ’ αποκοπήν τέλη: Οι πωλητές έχουν δωρεάν πρόσβαση στην αγορά Wish.com και στους πόρους της. Οι πωλητές πληρώνουν μόνο μια προμήθεια όταν πωλούν ένα προϊόν. Είναι απλό, δεν χρειάζεται να πληρώσετε αν δεν πουλήσετε τα προϊόντα σας.
  • Οι πωλητές έχουν πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό αγοραστών μέσω κινητών τηλεφώνων: Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο m-commerce. Παρέχεται επίσης πλήρης πρόσβαση στην εφαρμογή Wish για κινητά. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια ειδική εφαρμογή για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες του m-commerce.
  • Οι πωλητές έχουν πρόσβαση στη λειτουργία στόχευσης προϊόντων του Wish.com: Σας βοηθά να εντοπίσετε καλύτερα τις δυνατότητες και τις επιχειρηματικές δυνατότητες εντός της υπάρχουσας κατηγορίας προϊόντων σας.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη αν πουλάτε στο Wish.com

Σε περίπτωση που θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε στο Wish.com, είναι σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στους περιορισμούς τους:

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσφέρετε επώνυμα προϊόντα, θα πρέπει να είστε εξουσιοδοτημένος πωλητής με συμφωνία ή επιστολή εξουσιοδότησης από τον ιδιοκτήτη του εμπορικού σήματος που θα απαιτηθεί από την Wish.com.
  • Πρέπει να πουλάτε καινούργια προϊόντα, ούτε μεταχειρισμένα ούτε ανακαινισμένα. Μόνο ολοκαίνουργια προϊόντα μπορούν να καταχωρηθούν στην αγορά.
  • Ωστόσο, δεν συνιστάται η αγορά για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας ή πολυτελείας, καθώς η Wish.com είναι γνωστό ότι προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Τι μπορώ να πουλήσω στην αγορά Wish.com;

Σε περίπτωση που αυτοί οι περιορισμοί δεν επηρεάζουν την επιχείρησή σας, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Wish.com έχει περισσότερους από 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που αναζητούν σχεδόν τα πάντα, από ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κάθε είδους μόδα και ρούχα, αξεσουάρ για μωρά, έπιπλα, διακοσμητικά, τσάντες και πολλά άλλα προϊόντα. Ως εκ τούτου, έχει μεγάλες δυνατότητες να αυξήσει τις πωλήσεις του καταστήματός σας με ελάχιστο κίνδυνο, καθώς η Wish.com δεν εργάζεται με κατ’ αποκοπήν αμοιβές πωλητών. Το πιο σημαντικό είναι ότι πληρώνετε μόνο αφού πουλήσετε το προϊόν σας.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές για την πώληση στο Wish.com που σίγουρα θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας και θα διευρύνουν τα ποσοστά εντυπωσιασμού σας, για παράδειγμα:

  • Προσφέρετε προσιτές επιλογές παγκόσμιας ναυτιλίας στους πελάτες σας.
  • Ρυθμίστε τις τιμές των προϊόντων όσο το δυνατόν πιο χαμηλά με πληροφορίες για τις τιμές MSRP.
  • Προωθήστε τα προϊόντα σας με εικόνες αντικειμένων, επιλογές και λέξεις-κλειδιά.
  • Συμπεριλάβετε ορισμένα προϊόντα στο πλαίσιο του “Wish Express”.

Γιατί είναι ωφέλιμο να πουλήσετε με την Koongo;

Η Koongo έχει πρόσφατα υλοποιήσει μια λύση API για την ενσωμάτωση του καταστήματός σας με το Wish.com. Ως εκ τούτου, από τώρα και στο εξής οι τιμές των προϊόντων σας, το επίπεδο των αποθεμάτων και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται αβίαστα, σε πραγματικό χρόνο, μέσω του API. Τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ενημερωμένα και θα τροποποιούνται αυτόματα μόλις γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στο κατάστημά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόζετε τις προσφορές, τα προϊόντα και τις τιμές αποστολής σας πριν από τους άλλους εμπόρους για να προσφέρετε πάντα την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Η Koongo προσφέρει την υπηρεσία διαχείρισης παραγγελιών για τους χρήστες του Wish.com. Μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως επιβεβαιώσεις, αποστολή, παρακολούθηση και ακυρώσεις, απευθείας από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επιπλέον, η πώληση στο Wish.com με το Koongo προσφέρει πολλές άλλες προηγμένες λειτουργίες, όπως:

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος έως συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Με το Koongo, όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρακτηριστικά χαρτογράφησης κατηγοριών: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά Wish.com. Πάντα ενημερωμένη δομή κατηγοριών για να συμπεριλάβετε τα προϊόντα σας στην κατάλληλη κατηγορία.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Χάρη στα ενσωματωμένα εργαλεία μετασχηματισμού του Koongo, θα μπορείτε να επεξεργάζεστε και να μετασχηματίζετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας. Το εργαλείο μετατροπής νομισμάτων και συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα εκτεταμένα εργαλεία υπό όρους. Η προηγμένη έκδοση χαρακτηριστικών και η χρήση κανονικών εκφράσεων για την αυτόματη αναβάθμιση των τιμών των προϊόντων ή την έκδοση χαρακτηριστικών θα βελτιώσει σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας και θα σας εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες εργασίας.
  • Τροποποιήστε τις τιμές των προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης. Αυξήστε τις τιμές των προϊόντων σας για να καλύψετε τα τέλη πώλησης της αγοράς ή τα έξοδα αποστολής.
  • Παρακολουθήστε την απόδοση του προϊόντος σας. Έχετε μια ακριβή επισκόπηση των επιδόσεων του προϊόντος χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση Koongo-Google Analytics. Μπορείτε εύκολα να ασχοληθείτε με τα πιο κερδοφόρα προϊόντα για κάθε κανάλι πώλησης και να απαλλαγείτε από τα αποτυχημένα.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από +500 αγορές και κανάλια πωλήσεων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Wish.com. Ως εκ τούτου, δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα όπως Shopify, Magento, Magento 2, Prestashop, CCV Shop, WooCommerce, BigCommerce, Lightspeed. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, 30 ημέρες δωρεάν δοκιμαστική περίοδος και πλήρης εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Wish.com.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες