Menu

Blog

Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών: Διαχειριστείτε τις παραγγελίες των επιθυμιών σας στο κατάστημά σας

Αυτοματοποιήστε τις πωλήσεις σας στην αγορά Wish με το Koongo. Το Koongo εισάγει εύκολα τις παραγγελίες σας από το Wish στο backend του καταστήματός σας. Έτσι, διαχειρίζεστε τις παραγγελίες Wish όπως τις κανονικές παραγγελίες του καταστήματός σας. Το Koongo σας βοηθά να απαλλαγείτε από επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η παρακολούθηση των πωλήσεων Wish. Ως εκ τούτου, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για πιο σημαντικά πράγματα και θα παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Η Koongo προσφέρει τώρα διαχείριση παραγγελιών για την αγορά Wish. Το Koongo σας βοηθά να εκτελείτε όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με τις παραγγελίες του Wish απευθείας στο backend του καταστήματός σας. Μεταφέρει τις παραγγελίες σας από το Wish στο κατάστημά σας και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Μόλις εκπληρώσετε τις παραγγελίες σας στο Wish στο backend του καταστήματός σας, ο αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας αποστέλλεται πίσω στο λογαριασμό σας στο Wish.

Ο συγχρονισμός παραγγελιών Wish σας εξοικονομεί άφθονο χρόνο κατά την αποστολή των Wish σας. αγροτεμάχια. Και σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα.

Ελέγξτε το εγχειρίδιο συγχρονισμού παραγγελιών Wish

Ο συγχρονισμός παραγγελιών Wish είναι επίσης διαθέσιμος για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Shopify, Lightspeed, WooCommerce, Magento 1, Magento 2, Prestashop και CCV Shop.

Πώληση στην αγορά Wish

Όταν ενσωματώνετε το κατάστημά σας στο Wish μέσω του Koongo, μπορείτε να συγχρονίσετε χωρίς κόπο τα προϊόντα σας, να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας στο Wish και να αυξήσετε την ταχύτητα των πωλήσεών σας.

Είναι πολύ απλό να συγχωνεύσετε την επιχείρησή σας στο Wish και ταυτόχρονα θα αυξήσετε την προβολή των προϊόντων σας. Ως εκ τούτου, θα γίνετε καλύτερος πωλητής για τους πελάτες σας.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν πουλάτε με την Koongo και την Wish:

  • Ενοποιήστε τη διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών σας ρευστά μεταξύ του καταστήματός σας και του Wish.
  • Αναπτύξτε την παρουσία του εμπορικού σας σήματος στις παγκόσμιες αγορές Wish
  • Διαχειριστείτε ευκολότερα τις επιχειρηματικές πολιτικές της Wish
  • Αυξήστε τον αριθμό των μετατροπών σας
  • Ενημερώστε γρήγορα τις τιμές σας.
  • Η σύνδεση API θα ενημερώνει εύκολα όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας.

Διαχείριση παραγγελιών για άλλες αγορές

Μπορείτε επίσης να βρείτε ενδιαφέρον για μερικούς άλλους συγχρονισμούς παραγγελιών αγοράς που υποστηρίζονται από το Koongo. Παρακάτω θα βρείτε τα εγχειρίδια ενσωμάτωσής τους:

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo τώρα

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo και σε πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Τέλος πάντων, αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Μην ανησυχείτε για τυχόν τεχνικά ζητήματα. Η ομάδα υποστήριξης της Koongo είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία εγγραφής της Wish, επομένως ξεκινήστε την δωρεάν περίοδο τώρα.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες