Menu

Blog

Διαχείριση παραγγελιών για το Magento Κυκλοφόρησε

Η Koongo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της λειτουργικότητας διαχείρισης παραγγελιών για το Magento. Η διαχείριση παραγγελιών Koongo είναι τώρα διαθέσιμη και για τις δύο Υπηρεσία Koongo και Koongo Connector για το Magento .

Το Koongo συγχρονίζει τις παραγγελίες για πολλές πλατφόρμες online πωλήσεων, όπως το eBay, το Miinto, το idealo, το Amazon, το Beslist.nl, το Wish ή το Bol.com.

Μπορείτε να δείτε τα εγχειρίδια παραγγελίας παρακάτω:

  • Διαχείριση παραγγελιών Amazon
  • Διαχείριση παραγγελιών eBay
  • Διαχείριση παραγγελιών Beslist.nl
  • Διαχείριση παραγγελιών Bol.com
  • idealo διαχείριση παραγγελιών
  • Διαχείριση παραγγελιών Miinto
  • Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών

Οφέλη της διαχείρισης παραγγελιών Koongo

Με το συγχρονισμό παραγγελιών Koongo, μπορείτε να συγχρονίσετε αυτόματα το απόθεμα του Magento με όλες τις συνδεδεμένες αγορές. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες της αγοράς πίσω στο κατάστημά σας Magento και χειρίζεται το συγχρονισμό των αποθεμάτων. Οι παραγγελίες Marketplace μπορούν να εκτελούνται απευθείας στο Magento σας όπως και οι συνηθισμένες παραγγελίες. Η διαχείριση παραγγελιών διασφαλίζει ότι δεν θα διαφημίζετε και δεν θα πουλάτε ποτέ προϊόντα χωρίς απόθεμα σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη αγορά. Σας εξοικονομεί χρόνο. Δεν χρειάζεται πλέον να ενημερώνετε χειροκίνητα το απόθεμα του καταστήματός σας όταν ένα στοιχείο πωλείται σε οποιαδήποτε από αυτές τις αγορές. Μπορείτε να αφήσετε το συγχρονισμό παραγγελιών στην Koongo και να επικεντρωθείτε στην παροχή υπηρεσιών υψηλότερης ποιότητας στους πελάτες σας.

Δωρεάν μέχρι τον Απρίλιο του 2019

Η διαχείριση παραγγελιών Magento βρίσκεται σε φάση δοκιμών beta. Η διαχείριση παραγγελιών Magento θα προσφέρεται δωρεάν μέχρι τις αρχές Απριλίου 2019. Η διαχείριση παραγγελιών ανά μία αγορά θα κοστίζει 15 ευρώ το μήνα.

Για τους πελάτες που ενεργοποιούν τη διαχείριση παραγγελιών Magento τον Φεβρουάριο, η Koongo μπορεί να προσφέρει δωρεάν περίοδο μέχρι τις αρχές Μαΐου 2019 και έκπτωση στην επαναλαμβανόμενη χρέωση διαχείρισης παραγγελιών μετά την περίοδο αυτή.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με τον συγχρονισμό παραγγελιών Magento, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Koongo για περισσότερες πληροφορίες.

Διαχείριση παραγγελιών για το Magento 2 Σύντομα

Διαχείριση παραγγελιών για Koongo Connector για το Magento 2 CE και Koongo Connector για το Magento 2 EE είναι υπό ανάπτυξη τώρα. Η Koongo θα το κυκλοφορήσει μέσα σε λίγους μήνες.

Για ποιο Marketplace Order Sync ενδιαφέρεστε;

Υπάρχει κάποια αγορά με την οποία θα θέλατε να συγχρονίσετε τις παραγγελίες σας; Για ποια επόμενη αγορά θα πρέπει να προσθέσουμε διαχείριση παραγγελιών; Δώστε μας τα σχόλιά σας παρακάτω:

Οφέλη του Koongo για το Magento

  • Εκατοντάδες κανάλια – συνδέστε οποιαδήποτε από τις 500+ αγορές, ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών ή μάρκετινγκ θυγατρικών.
  • Διαχείριση παραγγελιών Koongo – διαθέσιμο για αγορές όπως Amazon, Bol.com, Beslist.nl και Miinto
  • Ενσωμάτωση API αγοράς – προσφέρεται για αγορές όπως Cdiscount, Marktplaats, Wish, Amazon ή Miinto.
  • Προηγμένη βελτιστοποίηση τροφοδοσίας – σχεδιασμός ειδικών συνθηκών φίλτρου για να αποκλείσετε μοναδικά είδη προϊόντων
  • Ενσωμάτωση του Google Analytics – σας επιτρέπει να αναλύετε την απόδοση των προϊόντων σας
  • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών – δοκιμάστε δωρεάν τα προϊόντα της Koongo εντός της δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών!

Θέλετε να ξεκινήσετε με τον συγχρονισμό παραγγελιών Magento;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες