Menu

Blog

Υπηρεσία Koongo για το Magento 2: Ενσωμάτωση αγοράς & διαχείριση παραγγελιών

Η Koongo κυκλοφόρησε το Koongo ως υπηρεσία για την πλατφόρμα Magento 2. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λειτουργίες αυτόματου συγχρονισμού προϊόντων και παραγγελιών για διάφορες διαδικτυακές αγορές. Όπως, για παράδειγμα, Ebay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl ή Bol.com.

Η υπηρεσία Koongo είναι συμβατή με όλες τις εκδόσεις του Magento 2.x, τόσο με την έκδοση Community όσο και με την Enterprise Edition.

Πώς λειτουργεί η διαχείριση παραγγελιών του Magento 2

Πρώτον, η διαχείριση παραγγελιών σας βοηθά να εκτελείτε όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την παραγγελία απευθείας στο backend του καταστήματός σας. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες σας στην αγορά στο backend του καταστήματός σας. Και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες σας στην αγορά απευθείας στο Magento. Ο αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας αποστέλλεται πίσω στο λογαριασμό σας στην αγορά μόλις κατατεθεί στο κατάστημά σας.

Επιπλέον, για την πλατφόρμα Magento 2, η Koongo προσφέρει δύο πιθανές λύσεις – το Koongo Connector και την υπηρεσία Koongo. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις λύσεις ή να συνδυάσετε και τις δύο λύσεις μαζί.

Πώς να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό παραγγελιών του Magento 2

Ο συγχρονισμός παραγγελιών για τις αγορές eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish ή Bol. com μπορεί να ενεργοποιηθεί στο πλαίσιο της υπηρεσίας Koongo για το Magento 2.

Παρακαλούμε, επιπλέον, ελέγξτε τα σχετικά εγχειρίδια αγοράς παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες:

  • Διαχείριση παραγγελιών Amazon
  • Διαχείριση παραγγελιών eBay
  • Διαχείριση παραγγελιών Beslist.nl
  • Διαχείριση παραγγελιών Bol.com
  • idealo διαχείριση παραγγελιών
  • Διαχείριση παραγγελιών Miinto
  • Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών

Ελέγξτε τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Koongo για το Magento 2

  • Ένα μέρος, απεριόριστες δυνατότητες – πουλήστε σε παγκόσμιες αγορές από ένα μέρος. Συνδέστε το κατάστημά σας με οποιαδήποτε από τις 500+ ιστοσελίδες σύγκρισης προϊόντων, τις ηλεκτρονικές αγορές και τις πλατφόρμες θυγατρικών παγκοσμίως από την Koongo.
  • Επεξεργασία παραγγελιών στο Magento 2 – Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες της αγοράς στο κατάστημά σας και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Στέλνει επίσης αριθμούς παρακολούθησης πίσω στην αγορά. Διαθέσιμο για Amazon, eBay, Miinto, idealo, Bol.com, Wish και Beslist.nl
  • Τα δεδομένα των προϊόντων είναι πάντα φρέσκα – η ενσωμάτωση API ανανεώνει τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo μέσα σε λίγα λεπτά. Το Koongo εξάγει ενημερωμένα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια μάρκετινγκ
  • Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγορά – οι προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος σας βοηθούν να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή ομάδα προϊόντων για κάθε κανάλι μάρκετινγκ.
  • Αυξήστε την κατάταξη των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες της αγοράς – η χαρτογράφηση κατηγοριών σας βοηθά να αντιστοιχίσετε εύκολα τις κατηγορίες του καταστήματός σας σε ένα δέντρο κατηγοριών της αγοράς.
  • Παρακολουθήστε τις επιδόσεις των προϊόντων σας – Η ενσωμάτωση του Google Analytics σας παρέχει μια ακριβή επισκόπηση των επιδόσεων των προϊόντων σας. Σας βοηθά επίσης να επιλέγετε κερδοφόρα προϊόντα για κάθε κανάλι μάρκετινγκ και να απαλλαγείτε από τα χαμένα.
  • Εμπλουτίστε τα δεδομένα του προϊόντος σας – εξάγετε ένα συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος ή συγχωνεύστε τα δεδομένα του προϊόντος σας. Προσαρμόστε εύκολα τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Koongo και εκπληρώστε τις απαιτήσεις δεδομένων του καναλιού.
  • Τροποποιήστε τις τιμές των προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης – αυξήστε τις τιμές των προϊόντων για να καλύψετε τα τέλη πώλησης στην αγορά ή τα έξοδα αποστολής.
  • Δημιουργήστε δυναμικές διαφημίσεις κειμένου – δημιουργήστε feeds προϊόντων για καμπάνιες Google Ads και Bing Ads
  • Σχεδιάστε την τροφοδοσία CSV, TXT ή XML – δημιουργήστε την προσαρμοσμένη τροφοδοσία προϊόντων σας με το πρότυπο Custom Channel Layout. Μπορείτε να υποβάλετε την τροφοδοσία ως σύνδεσμο URL ή να χρησιμοποιήσετε μια υποβολή FTP.
  • Μετατρέψτε τις τιμές των προϊόντων σας – χρησιμοποιήστε τον αυτόματο μετατροπέα νομισμάτων του Koongo για να εξάγετε τις τιμές των προϊόντων σας σε διαφορετικά νομίσματα. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενημερώνονται δύο φορές την ημέρα

Δεν χρησιμοποιείτε ακόμα το Koongo; Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Ως εκ τούτου, δεν είστε ακόμα στο Koongo; Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες δωρεάν. Θα έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του Koongo και πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Έτσι, έχετε άφθονο χρόνο για να δοκιμάσετε το Koongo και να δείτε τι κέρδος βγάζετε σε κάθε κανάλι μάρκετινγκ. Αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com. Σίγουρα θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επιπλέον, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση παρακαλούμε ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Magento 2.

Κανάλια μάρκετινγκ που ενσωματώνουμε

Επίσης, ελέγξτε μερικά από τα πολλά κανάλια μάρκετινγκ που προσφέρουμε. Μπορείτε να βρείτε όλα τα υποστηριζόμενα κανάλια στη διεύθυνση https://www.koongo.com/channels, όπως για παράδειγμα:

2dehands.be – Amazon – Atosho.com – Beslist.nl – Bol.com – Bing Ads – Cdiscount.com – Coolshop – Criteo – eBay – Daisycon – Facebook Ads – Fnac – Fruugo – Glami – Google Ads – Google Shopping – Idealo – Heureka – Kelkoo – Marktplaats.nl – ManoMano – Miinto – Newegg – Pixmania.com – PriceGrabber – Pricerunner – Pricesavvy – Rakuten – Spartoo – Shop.com – ShopAlike – Shopmania – ShopStyle – ShopWiki – Shopzilla – Stylight – Storesquare.be – Tradedoubler.com – Trendsales – Twenga – Webgains – Wish.com – Zbozi.cz

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες