Menu

Blog

Συγχρονισμός παραγγελιών PrestaShop: Διαχειριστείτε τις παραγγελίες της αγοράς στο κατάστημά σας

Ο συγχρονισμός παραγγελιών του PrestaShop σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας στην αγορά Amazon, eBay, idealo, Bol, Beslist, Miinto ή Wish απευθείας στο backend του καταστήματός σας.

Το Koongo εισάγει τις παραγγελίες σας από την αγορά στο κατάστημά σας PrestaShop και συγχρονίζει επίσης αυτόματα την απογραφή σας. Ως εκ τούτου, οι παραγγελίες σας στην αγορά παρατίθενται δίπλα στις παραγγελίες σας στο PrestaShop και θα μπορείτε να τις διαχειρίζεστε όπως τις κανονικές σας.

Πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός παραγγελιών του PrestaShop;

Πρώτον, η διαχείριση παραγγελιών του PrestaShop εκτελεί όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την παραγγελία απευθείας στο κατάστημά σας στο Prestashop. Αυτό σημαίνει ότι το Koongo μεταφέρει τις πληροφορίες για τις παραγγελίες σας στην αγορά απευθείας στο backend του καταστήματός σας και στη συνέχεια θα συγχρονίσει την απογραφή σας.

Μόλις εκτελέσετε μια παραγγελία στο κατάστημά σας, η Koongo στέλνει έναν συγκεκριμένο αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας πίσω στο λογαριασμό σας στο marketplace.

Ηλεκτρονικές αγορές που υποστηρίζει το Koongo

Το Koongo συγχρονίζει τις παραγγελίες για πολλές πλατφόρμες online πωλήσεων, όπως το eBay, το Miinto, το idealo, το Amazon, το Beslist.nl, το Wish ή το Bol.com.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα παρακάτω εγχειρίδια ενσωμάτωσης της αγοράς:

  • Διαχείριση παραγγελιών Amazon
  • Διαχείριση παραγγελιών eBay
  • Διαχείριση παραγγελιών Beslist.nl
  • Διαχείριση παραγγελιών Bol.com
  • idealo διαχείριση παραγγελιών
  • Διαχείριση παραγγελιών Miinto
  • Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών

9 οφέλη του Koongo για τους χρήστες του PrestaShop

  1. Ένα μέρος, απεριόριστες δυνατότητες. Πουλήστε τα προϊόντα σας σε παγκόσμιες αγορές απευθείας από το κατάστημά σας PrestaShop και συνδέστε οποιαδήποτε από τις 500+ ιστοσελίδες σύγκρισης, τις online αγορές και τις πλατφόρμες θυγατρικών που υποστηρίζονται από το Koongo, προκειμένου να αυξήσετε τις ευκαιρίες πώλησης και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
  2. Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες στο κατάστημά σας. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες της αγοράς στο κατάστημά σας και συγχρονίζει επίσης αυτόματα την απογραφή σας. Στη συνέχεια, το Koongo στέλνει τους αριθμούς παρακολούθησης των παραγγελιών πίσω στην αγορά.
  3. Τα δεδομένα των προϊόντων είναι πάντα φρέσκα. Η ενσωμάτωση API ανανεώνει τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo μέσα σε λίγα λεπτά και, αμέσως μετά, το Koongo εξάγει ενημερωμένα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια.
  4. Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγορά. Οι προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή ομάδα προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης.
  5. Αυξήστε την κατάταξη των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες της αγοράς. Η χαρτογράφηση κατηγοριών του Koongo σας βοηθά να αντιστοιχίσετε εύκολα τις κατηγορίες του καταστήματός σας σε ένα δέντρο κατηγοριών της αγοράς.
  6. Παρακολουθήστε την απόδοση του προϊόντος σας. Η ενσωμάτωση του Koongo με το Google Analytics σας δίνει μια ακριβή επισκόπηση των επιδόσεων των προϊόντων και, έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μόνο κερδοφόρα προϊόντα για κάθε κανάλι πώλησης. Και έτσι, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα χαμένα προϊόντα.
  7. Εμπλουτίστε τα δεδομένα των προϊόντων σας. Εξάγετε ένα συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος ή συγχωνεύστε τα δεδομένα του προϊόντος σας και προσαρμόστε τα δεδομένα του προϊόντος σας εύκολα με το Koongo, και στη συνέχεια εκπληρώστε όλες τις απαιτήσεις δεδομένων του καναλιού.
  8. Τροποποιήστε τις τιμές των προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης. Αυξήστε τις τιμές των προϊόντων σας για να καλύψετε τα τέλη πώλησης στην αγορά ή τα έξοδα αποστολής.
  9. Σχεδιάστε την τροφοδοσία CSV, TXT ή XML. Δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη τροφοδοσία προϊόντων με το πρότυπο Custom Channel Layout

Χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία Koongo; Θα μεταφέρουμε το λογαριασμό σας

Χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία Koongo για το Prestashop; Απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com και τότε θα μεταφέρουμε τον λογαριασμό σας στο Koongo στη νέα ενσωμάτωση του Prestashop.

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών του Koongo τώρα

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Έχετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo. Και πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση του PrestaShop;
Στη συνέχεια, ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του PrestaShop.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες