Menu

Blog

Koongo Connector για το Magento2 – Έκδοση 2.4.0 κυκλοφόρησε

Το Koongo Connector για το Magento2 έκδοση 2.4.0. έφερε αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων για το πρόσθετο Koongo Magento 2.

Πρώτον, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η επιλογή Koongo Service for Magento2. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την ενεργοποίηση της διαχείρισης παραγγελιών των αγορών Amazon, Beslist, eBay, Bol.com, idealo, Miinto ή Wish για την πλατφόρμα Magento 2 και σύντομα θα είναι διαθέσιμη για το Spartoo. Έτσι, θα έχετε μια ευρεία επιλογή για να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο CMS όπως το Magento.

Η έκδοση 2.4.0 του Connector είναι πλήρως συμβατή με όλες τις εκδόσεις Magento 2.4.x, καθώς και με χαμηλότερες εκδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σημειώσεις έκδοσης 2.4.0 του Connector παρακάτω.

Έκδοση του συνδέσμου 2.4.0: Σημειώσεις έκδοσης

Η νέα έκδοση του συνδετήρα έχει επιφέρει ορισμένες νέες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Πρώτα ας ρίξουμε μια ματιά στις βελτιώσεις, και στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τις βασικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Βελτιώσεις

  • Συμβατότητα με Magento 2.4.
  • Το url του προϊόντος δημιουργήθηκε από το url_key (όχι από το url_path).
  • Η κανονική εκκαθάριση της κρυφής μνήμης αφαιρείται κατά την εκτέλεση του προφίλ από το cron.
  • Συγχρονισμός επιστροφών. (Υπηρεσία Koongo)
  • Φίλτρο εισαγωγής αποθεμάτων. (Υπηρεσία Koongo)

Διορθώσεις σφαλμάτων

  • Εξαγωγή τιμών επιλογών χαρακτηριστικών πολλαπλών επιλογών για ένα επιλεγμένο κατάστημα και μόνο οι τιμές επιλογών διαχειριστή εξήχθησαν πριν από τη διόρθωση.
  • Διόρθωση σφάλματος διαχειριστή συμβάντων Webhook. (Υπηρεσία Koongo)
  • Πρόσθετη διόρθωση εξαγωγής εικόνων.
  • Επιδιόρθωση εξαγωγής και φιλτραρίσματος κατηγοριών.
  • Εξαγωγή τιμών βαθμίδας (Magento EE)

Εγκαταστήστε το πακέτο του συνδετήρα για το Magento2

Μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο εγκατάστασης Koongo Connector for Magento2, έκδοση 2.4.0 στο λογαριασμό σας στο Koongo.

Οδηγίες αναβάθμισης του συνδετήρα για το Magento2

Για πληροφορίες αναβάθμισης του Koongo Connector για το Magento2 – έκδοση 2.4. 0 παρακαλούμε ελέγξτε επίσης το οδηγίες αναβάθμισης που έχουμε θέσει στη διάθεσή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com .

Σε περίπτωση που η περίοδος υποστήριξης και ενημερώσεων έχει λήξει, μπορείτε να την ανανεώσετε εύκολα στο Koongo Store.

Koongo Connector για Magento2: δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Δεν είστε ακόμα χρήστης του Koongo Connector; Στη συνέχεια, δοκιμάστε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε τις νέες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων του Magento που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιτυχία και την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες