Menu

Blog

Logic4: Η cloud-based πλατφόρμα για ηλεκτρονικό εμπόριο με χαμόγελο

Η Logic4 βοηθά τους διανομείς χονδρικής και τους λιανοπωλητές παρέχοντας λογισμικό ERP & ηλεκτρονικού εμπορίου. Πάνω απ’ όλα, το λογισμικό Logic4 αντικαθιστά τα πολλαπλά συστήματα με τη χρήση μιας κεντρικής πλατφόρμας που βασίζεται στο cloud για τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας των πελατών του. Ως εκ τούτου, οι πελάτες μπορούν να κάνουν τα πάντα στο Logic4, αποφεύγοντας την ενοχλητική χρήση διαφόρων πλατφορμών για την εκτέλεση εργασιών που σχετίζονται με την εφοδιαστική αγορών και τους λογαριασμούς.

Το Logic4 είναι ένα λογισμικό που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες εμπορικές εταιρείες που αναζητούν ένα συνδυασμό online και offline επιχειρήσεων. Ως ειδικός στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, η Logic4 ακούει προσεκτικά τι συμβαίνει σε αυτούς τους κλάδους.

Πώς λειτουργεί το Logic4;

Οι διανομείς χονδρικής και οι λιανοπωλητές εφαρμόζουν τη δική τους εταιρική οπτική ταυτότητα ενώ συνεργάζονται με τη Logic4. Μια λύση λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) με τα χαρακτηριστικά ενός “προϊόντος λευκής ετικέτας”. Η Logic4 υποστηρίζει ηλεκτρονικές επιχειρήσεις παντός καναλιού σε μια ευρεία ποικιλία τομέων για B2B και B2C.
Το Logic4 έχει αναπτυχθεί με πολλά πλεονεκτήματα για τους πελάτες του, όπως τα ακόλουθα παραδείγματα.

Τα πλεονεκτήματα της Logic4


Πρώτον, έχει ευέλικτο και προσαρμοστικό σχεδιασμό ώστε να είναι αποτελεσματική σε όλες τις διαφορετικές συσκευές, όπως επιτραπέζια, tablet και κινητά. Και ως εκ τούτου, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα.
Παρέχει επίσης την ελευθερία να προσαρμόσετε το περιεχόμενο, τις σελίδες και τη διάταξη των webshop, ώστε να αναδεικνύεται πολύ καλύτερα η ταυτότητα της μάρκας.
Η παρουσία συστημάτων ταμειακής μηχανής βοηθά στην εύκολη διαχείριση των πωλήσεων τόσο B2B όσο και B2C στο ταμείο ή στο κατάστημα.
Ένα SRM τοποθετεί αυτόματα τις παραγγελίες, επεξεργάζεται τις παραδόσεις και παρακολουθεί την παραγγελία και, επιπλέον, ένας προγραμματισμός ταξιδιού βρίσκει τις καλύτερες διαδρομές για την υπηρεσία παράδοσης. Το υλικοτεχνικό μέρος είναι τόσο καλυμμένο.
Είναι επίσης δυνατή η διαχείριση όλων των πληροφοριών για τα προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων και των συμφωνιών τιμών με τους προμηθευτές) στο ίδιο κεντρικό σύστημα.

Οι ηλεκτρονικές αγορές που υποστηρίζονται από το Koongo

Το Koongo συγχρονίζει τις παραγγελίες για πολλές πλατφόρμες online πωλήσεων, όπως το eBay, το Miinto, το idealo, το Amazon, το Beslist.nl, το Wish ή το Bol.com.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα παρακάτω εγχειρίδια ένταξης στην αγορά:

Τα οφέλη του Koongo για τους χρήστες του Logic4

  1. Εκατοντάδες κανάλια πωλήσεων. Μπορείτε να συνδεθείτε με περισσότερους από 500 ιστότοπους για να συγκρίνετε τιμές, πλατφόρμες πωλήσεων, κανάλια θυγατρικών.
  2. Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες στο κατάστημά σας. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες από την πλατφόρμα στο κατάστημά σας και η απογραφή σας θα συγχρονιστεί αυτόματα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλατφόρμες όπως οι Miinto, eBay, Amazon, Idealo, Beslist.nl και Bol.com.
  3. Τα δεδομένα των προϊόντων είναι πάντα ενημερωμένα. Η ενσωμάτωση API ενημερώνει τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo αμέσως. Επίσης, εξάγει τα ενημερωμένα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση API με πλατφόρμες όπως Amazon, Cdiscount.com, eBay, Bol.com ή Wish.com.
  4. Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε πλατφόρμα. Διατίθενται προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή ομάδα προϊόντων.
  5. Αυξήστε τη δημοτικότητα του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τη χαρτογράφηση κατηγοριών. Η χαρτογράφηση κατηγοριών του Koongo βοηθάει στην εύκολη χαρτογράφηση των κατηγοριών του καταστήματός σας. Ως εκ τούτου, το προϊόν σας μπορεί να αναγνωριστεί στο διαδίκτυο και, ως εκ τούτου, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.
  6. Ελέγξτε την απόδοση του προϊόντος σας. Η ενσωμάτωση του Koongo με το Google Analytics είναι πολύ σημαντική. Προσφέρει μια ακριβή επισκόπηση της απόδοσης των προϊόντων για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις πωλήσεις σας. Μόνο κερδοφόρα προϊόντα μπορούν να επιλεγούν για κάθε κανάλι πωλήσεων. Με άλλα λόγια, αποφεύγετε τις δαπάνες για τους χαμένους.
  7. Εμπλουτίστε τα δεδομένα των προϊόντων σας. Μπορείτε να εξαγάγετε ένα συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος και να συγχωνεύσετε τα δεδομένα του προϊόντος. Προσαρμόστε εύκολα τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Koongo για να ικανοποιήσετε όλες τις απαιτήσεις δεδομένων του καναλιού.
  8. Ενημέρωση των τιμών των προϊόντων για κάθε κανάλι πωλήσεων. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε τις τιμές των προϊόντων προκειμένου να καλύψετε τα έξοδα πώλησης ή αποστολής.
  9. Διαισθητική διεπαφή. Το Koongo προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση των δεδομένων προϊόντων.

Εν κατακλείδι, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο κατάστημά σας να έχει την προβολή που του αξίζει και, κατά συνέπεια, να είναι επιτυχημένο στην αγορά.

Χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία Koongo; Λοιπόν, μπορούμε να μεταφέρουμε το λογαριασμό σας.

Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Koongo για το Logic4; Επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συνδέσετε το κατάστημά σας Logic4 με τον λογαριασμό σας στο Koongo.

Εάν χρησιμοποιείτε το Logic4 ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Ξεκινήστε τώρα τη δοκιμαστική περίοδο με το Koongo και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του Koongo για ένα μήνα. Και θα έχετε μια πλήρη βοήθεια για να σας βοηθήσει με το στήσιμο.

Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, γράψτε μας στο support@koongo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση του Logic4;
Ελέγξτε το Εγχειρίδιο ενσωμάτωσης Logic4 και αρχίστε να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες