Menu

Blog

Συγχρονισμός παραγγελιών BigCommerce: Amazon ή eBay: Διαχειριστείτε εύκολα τις παραγγελίες

Ο συγχρονισμός παραγγελιών του BigCommerce σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας στην αγορά απευθείας στο κατάστημά σας. Συγχρονίζει παραγγελίες από τις ηλεκτρονικές αγορές Amazon, eBay, idealo, Bol, Beslist ή Miinto.

Η εφαρμογή Koongo εισάγει τις παραγγελίες σας στην αγορά στο κατάστημά σας BigCommerce. Και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Οι παραγγελίες παρατίθενται δίπλα στις παραγγελίες σας στο BigCommerce. Έτσι, μπορείτε να τα διαχειρίζεστε ακριβώς όπως τα κανονικά σας.

Πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός παραγγελιών του BigCommerce;

Ο συγχρονισμός παραγγελιών του BigCommerce εκτελεί όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την παραγγελία απευθείας στο κατάστημά σας. Αυτό σημαίνει ότι το Koongo μεταφέρει τις πληροφορίες για τις παραγγελίες σας στην αγορά απευθείας στο backend του καταστήματός σας.

Μόλις εκτελέσετε μια παραγγελία στο κατάστημά σας, η Koongo στέλνει έναν συγκεκριμένο αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας πίσω στο λογαριασμό σας στο marketplace.

Ποιες online αγορές υποστηρίζει το Koongo;

Το Koongo συγχρονίζει τις παραγγελίες για πολλές πλατφόρμες online πωλήσεων, όπως το eBay, το Miinto, το idealo, το Amazon, το Beslist.nl, το Wish ή το Bol.com.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα παρακάτω εγχειρίδια ενσωμάτωσης της αγοράς:

  • Διαχείριση παραγγελιών Amazon
  • Διαχείριση παραγγελιών eBay
  • Διαχείριση παραγγελιών Beslist.nl
  • Διαχείριση παραγγελιών Bol.com
  • idealo διαχείριση παραγγελιών
  • Διαχείριση παραγγελιών Miinto
  • Διαχείριση παραγγελιών επιθυμιών

9 οφέλη του Koongo για τους χρήστες του BigCommerce

  1. Ένα μέρος, απεριόριστες δυνατότητες. Πουλήστε τα προϊόντα σας σε παγκόσμια κανάλια από το κατάστημά σας. Συνδέστε οποιαδήποτε από τις 500+ ιστοσελίδες σύγκρισης, τις online αγορές και τις πλατφόρμες θυγατρικών που υποστηρίζονται από το Koongo
  2. Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες στο κατάστημά σας. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες της αγοράς στο κατάστημά σας. Και συγχρονίζει αυτόματα την απογραφή σας. Στη συνέχεια, η Koongo στέλνει αριθμούς παρακολούθησης της παραγγελίας πίσω στην αγορά.
  3. Τα δεδομένα του προϊόντος είναι φρέσκα. Πάντα. Η ενσωμάτωση API ανανεώνει τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo μέσα σε λίγα λεπτά. Αμέσως μετά, το Koongo εξάγει ενημερωμένα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια
  4. Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγορά. Προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος σας βοηθούν να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή ομάδα προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης.
  5. Αυξήστε την κατάταξη των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες της αγοράς. Η χαρτογράφηση κατηγοριών του Koongo σας βοηθά να αντιστοιχίσετε εύκολα τις κατηγορίες του καταστήματός σας σε ένα δέντρο κατηγοριών της αγοράς.
  6. Παρακολουθήστε την απόδοση του προϊόντος σας. Η ενσωμάτωση Koongo-Google Analytics σας δίνει μια ακριβή επισκόπηση της απόδοσης του προϊόντος. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μόνο κερδοφόρα προϊόντα για κάθε κανάλι πώλησης. Και έτσι, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους χαμένους
  7. Εμπλουτίστε τα δεδομένα των προϊόντων σας. Εξάγετε ένα συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος ή συγχωνεύστε τα δεδομένα του προϊόντος σας. Προσαρμόστε τα δεδομένα των προϊόντων σας εύκολα με το Koongo. Και να πληροί όλες τις απαιτήσεις δεδομένων καναλιού
  8. Τροποποιήστε τις τιμές των προϊόντων για κάθε κανάλι πώλησης. Αυξήστε τις τιμές των προϊόντων σας για να καλύψετε τα τέλη πώλησης στην αγορά ή τα έξοδα αποστολής.
  9. Σχεδιάστε την τροφοδοσία CSV, TXT ή XML. Δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη τροφοδοσία προϊόντων με το πρότυπο Custom Channel Layout

Δοκιμαστικός συγχρονισμός παραγγελιών: ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών τώρα

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο του Koongo τώρα. Και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ.

Έχετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Koongo. Και πλήρη κάλυψη υποστήριξης.

Αν κολλήσετε με κάτι, απλά ενημερώστε μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση του BigCommerce; Ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του BigCommerce.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες