Menu

Blog

Shopware: Koongo: Η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Koongo

Το Shopware είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που συνδέει δυνατότητες επιχειρηματικού επιπέδου με ευελιξία. Αυτή η πλατφόρμα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και επεκτάσιμη με πρόσθετα χαρακτηριστικά ή προσαρμοσμένες διατάξεις. Και είναι επίσης κατάλληλο για μικρές και μεσαίες διαδικτυακές εταιρείες. Τους επιτρέπει να υλοποιήσουν ένα κατάστημα σε σύντομο χρονικό διάστημα με βάση τα έτοιμα χαρακτηριστικά και τα έτοιμα προς χρήση πρόσθετα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πλατφόρμα στον ιστότοπό της.

Η Koongo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υλοποίηση της πλήρους ενσωμάτωσης API για τις πλατφόρμες Shopware 5 και Shopware 6.

Σχετικά με το Shopware

Η Shopware είναι μια γερμανική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα από το 2016. Ως αποτέλεσμα, κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη. Ο αριθμός των ενεργών εγκαταστάσεων αυξάνεται επίσης σημαντικά στις Κάτω Χώρες.

Αυτή η πλατφόρμα ανοικτού κώδικα επικεντρώνεται στην τόνωση της εμπειρίας του πελάτη. Η εταιρεία Shopware ξεκίνησε το 2000. Τώρα, έχουν περισσότερους από 80.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Το σπουδαίο με αυτή τη λύση είναι ότι το λογισμικό αναπτύσσεται από τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Ως αποτέλεσμα, η ποιότητα του λογισμικού δεν είναι μόνο πολύ υψηλή, αλλά πληροί και τις υψηλότερες απαιτήσεις από πλευράς σχεδιασμού και τεχνολογίας.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν την αποστολή ότι κάθε κατάστημα πρέπει να έχει μια εξατομικευμένη εμφάνιση, της οποίας η αφήγηση ιστοριών αποτελεί σημαντικό μέρος.

Η λύση είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες εκδόσεις:

  • Κοινοτική έκδοση
  • Επαγγελματική έκδοση
  • Έκδοση Professional Plus
  • Enterprise Edition

Shopware 5

Η έκδοση 5 έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει τεράστια χαρακτηριστικά και λειτουργίες για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η Shopware AG αναπτύσσει σταθερά νέες λύσεις και αναβαθμίζει αυτό το προϊόν τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι η χρήση των σωστών πρόσθετων του Shopware 5 μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις συναισθηματικές αγορές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Επίσης, οι πελάτες θα αποκτήσουν ζωντανές εντυπώσεις από τα προϊόντα.

Πλεονεκτήματα της έκδοσης 5:

  • Εξαιρετικά διαισθητικό & εύκολο στη χρήση
  • Βολική εξατομίκευση: Shopware 5, θέματα Shopware 5
  • Δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας του Shopware 5 API
  • Γρήγορη εφαρμογή
  • Σύστημα φιλτραρίσματος
  • Κώδικας ανοικτού κώδικα
  • Βολική φιλοξενία υποκαταστημάτων

Shopware 6

Κατά τη δημιουργία του χάρτη πορείας της έκδοσης 5, οι προγραμματιστές αφιέρωσαν πολλή σκέψη και προσπάθεια για να καταστήσουν την πλατφόρμα κατάλληλη για εργασίες υψηλής ποιότητας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 6, οι πελάτες αποκτούν πιο σύνθετα αλλά εύκολα στη διαχείριση προγράμματα. Οι προγραμματιστές του Shopware εργάζονται ήδη για τις προηγούμενες εκδόσεις εδώ και πολύ καιρό. Θεωρούν ότι είναι η τέλεια απάντηση για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων στον σύγχρονο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία κυκλοφόρησε την πρώτη σταθερή έκδοση αυτής της πλατφόρμας. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πολλές εταιρείες μπορούν ήδη να αναγνωρίσουν τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης και να κατανοήσουν πώς είναι καλύτερη από τον προκάτοχό της.

Πλεονεκτήματα της έκδοσης 6:

  • Επαυξημένος πίνακας διαχειριστή
  • Εύκολο να συμπληρώσετε ποιοτικό περιεχόμενο
  • Νέα εργαλεία του SEO
  • Εύρεση νέων καναλιών πωλήσεων
  • Συνδεθείτε με τις διεθνείς αγορές
  • Προηγμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες

Shopware 5 και Shopware 6: Διαφορές

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση έχει αναπτυχθεί με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Έτσι, καθιστά αυτή την πλατφόρμα ιδανική πλατφόρμα για τις απαιτήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αλλά πρώτα, ας δούμε τις διαφορές μεταξύ της έκδοσης 5 και της έκδοσης 6:

API RESI

Η έκδοση 6 έρχεται με έναν ολοκαίνουργιο πυρήνα βασισμένο στο Symfony, ο οποίος σας προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις. Η προσέγγιση API-first προϋποθέτει ότι οι δυνατότητες ενσωμάτωσης της έκδοσης 5 έχουν βελτιωθεί πολύ. Επίσης, έχει καλύτερες δυνατότητες ενσωμάτωσης, γεγονός που το καθιστά πιο πρακτικό.

Πίνακας διαχειριστή

Ο πίνακας διαχείρισης είναι ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό μεταξύ των διαφορών μεταξύ της έκδοσης 5 και της έκδοσης 6. Έχει αναπτυχθεί από το μηδέν χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Vue.js, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το React και το Angular στο μέλλον.

WebPack

Η έκδοση 6 έρχεται με έναν κατασκευαστή Webpack. Πρόκειται για μια γεννήτρια στατικών στοιχείων που έχει αποκτήσει πρόσφατα τη μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ τεχνολογικών κολοσσών όπως η Airbnb, η Adobe και η Slack.

Γενική εντύπωση

Αν εξετάσουμε τη γενική εντύπωση της έκδοσης 5 vs. 6, το Shopware 6 ξεπερνά το Shopware 5. Τα βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 6 έχουν βελτιωθεί ή επανεπεξεργαστεί. Επίσης, ο προγραμματιστής έκανε πολλή δουλειά για τα σφάλματα και αφαίρεσε πολλές ατέλειες. Η ύψιστη ευκολία της νέας έκδοσης είναι ότι η αλληλεπίδραση με τους δυνητικούς πελάτες έχει γίνει πιο προσιτή.

Η ενσωμάτωση του Shopware της Koongo

Το Koongo προσφέρει πλήρη ενσωμάτωση τόσο για το Shopware 5 όσο και για το Shopware 6. Έτσι, υποστηρίζει την εξαγωγή δεδομένων προϊόντων σε όλα τα κανάλια της Koongo. Έτσι, μπορείτε απλώς να εξάγετε τα δεδομένα των προϊόντων σας σε αυτά τα κανάλια πώλησης. Επιπλέον, το Koongo φροντίζει για τον τακτικό συγχρονισμό των δεδομένων.

Επίσης, η διαχείριση παραγγελιών είναι διαθέσιμη τόσο για το Shopware 5 όσο και για το Shopware 6. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να εισάγετε τις παραγγελίες από τις παρακάτω αγορές και να τις χειρίζεστε ως παραγγελίες του καταστήματός σας.

Τα οφέλη του Koongo για τους χρήστες του Shopware

  • Εκατοντάδες κανάλια πωλήσεων. Μπορείτε να συνδεθείτε με περισσότερους από 500 ιστότοπους για να συγκρίνετε τιμές, πλατφόρμες πωλήσεων και κανάλια θυγατρικών.
  • Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες στο κατάστημά σας. Το Koongo μεταφέρει τις παραγγελίες από την πλατφόρμα στο κατάστημά σας και το απόθεμά σας θα συγχρονιστεί αυτόματα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλατφόρμες όπως οι Miinto, eBay, Amazon, Idealo, Beslist.nl, Spartoo, Wish, Zalando και Bol.com.
  • Τα δεδομένα των προϊόντων είναι πάντα ενημερωμένα. Η ενσωμάτωση API ενημερώνει αμέσως τα δεδομένα των προϊόντων σας στο Koongo και εξάγει τα δεδομένα σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση API με πλατφόρμες όπως Amazon, Cdiscount.com, eBay, Bol.com ή Wish.com.
  • Επιλέξτε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε πλατφόρμα. Διατίθενται προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή ομάδα προϊόντων.
  • Αυξήστε τη δημοτικότητα του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τη χαρτογράφηση κατηγοριών. Η χαρτογράφηση κατηγοριών του Koongo βοηθάει στη γρήγορη χαρτογράφηση των κατηγοριών του καταστήματός σας. Επομένως, το προϊόν σας μπορεί να αναγνωριστεί στο διαδίκτυο και, κατά συνέπεια, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.
  • Εμπλουτίστε τα δεδομένα των προϊόντων σας. Μπορείτε να εξαγάγετε συγκεκριμένο κείμενο από την περιγραφή του προϊόντος και να συγχωνεύσετε τα δεδομένα του προϊόντος. Προσαρμόστε εύκολα τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Koongo για να ικανοποιήσετε όλες τις απαιτήσεις δεδομένων του καναλιού.
  • Ενημέρωση των τιμών των προϊόντων για κάθε κανάλι πωλήσεων. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε τις τιμές των προϊόντων για να καλύψετε τις πωλήσεις ή τα έξοδα αποστολής.
  • Διαισθητική διεπαφή. Το Koongo προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση των δεδομένων προϊόντων.

Εν κατακλείδι, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν στο κατάστημά σας την προβολή που του αξίζει και, κατά συνέπεια, την επιτυχία στην αγορά.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Koongo

Ξεκινήστε τη δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών με το Koongo και απολαύστε το Koongo για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του Koongo για ένα μήνα. Και θα έχετε πλήρη βοήθεια για να σας βοηθήσει με την εγκατάσταση.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, γράψτε μας στο support@koongo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση του Shopware; Ελέγξτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Shopware 5 ή του Shopware 6 και αρχίστε να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες